Yritys

TAVO on ripeä ja palveleva raskaan kaluston varaosien maahantuonti-, tukku- ja vähittäismyyntiyritys. Laajalla tuotevalikoimalla sekä laadukkaalla ja asiantuntevalla palvelulla autamme asiakkaitamme pitämään pyörät pyörimässä.

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kattavasti raskaan kaluston varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita eri automerkkeihin. Tunnemme raskaan kaluston ammattilaisten arjen, pohjoiset ääriolosuhteet ja automerkkien erityispiirteet. Kauttamme saat sekä alkuperäiset että ensiasennuslaatua vastaavat varaosat mm. seuraaviin johtaviin automerkkeihin: Volvo, Scania, Sisu, Mercedes, MAN, Renault, Iveco, DAF, BPW, SAF, ROR ja Gigant.

Yli 24 000 varastotuotetta

Kotimaisena perheyrityksenä tiedämme, mitä hyvä palvelu tarkoittaa. Tuotevalikoiman monipuolisuus, nopeat toimitusajat, kilpailukykyiset hinnat sekä asiantunteva henkilöstömme ovat tekijät, joilla olemme saavuttaneet asiakkaidemme luottamuksen jo vuodesta 1976.

Tule myymälään tai tilaa nopea toimitus

Palvelemme asiakkaitamme Tampereen, Seinäjoen, Vaasan, Oulun  ja Jyväskylän myymälöissämme, joista voit noutaa tavaran suoraan. Halutessasi voit myös tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköisesti. Toimitamme tarvitsemasi varaosat ja tarvikkeet ilmoittamaasi osoitteeseen jopa samana päivänä.

TAVO-esittelyvideo