Työkoneet

Työkoneen huolloissa sopivia suodattimia joudutaan usein etsimään usealta taholta, mikä vie aikaa ja rahaa. Me TAVOssa ylläpidämme sopimusasiakkaillemme konekohtaista rekisteriä, jolloin oikeat suodattimet löytyvät helposti ja nopeasti.

TAVOsta saat Donaldson-suodattimet kaikkeen liikkuvaan kalustoon suoraan varastosta. Pakkaamme huoltosuodatinsarjat konekohtaisesti ja toimitamme ne tarvittaessa koneurakoitsijoille suoraan työmaalle.

Valikoimassamme on yli 24 000 varastotuotetta

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kattavasti työkoneiden suodattimien lisäksi voiteluaineita, työvaloja ja tarvikkeita.

Voit noutaa tavaran suoraan Tampereen, Seinäjoen, Vaasan, Oulun ja Jyväskylän myymälöistämme tai jättää tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse. Varastotuotteet toimitamme jopa samana päivänä. Klo 17.00 mennessä tulevat tilaukset lähetämme asiakkaillemme seuraavaksi päiväksi.

Kun liityt sopimusasiakkaaksemme, huolehdimme kuluvien osien ja tarvikkeiden varastotäytöistä puolestasi.

Tiesitkö, että päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin?

Meillä asiakas  ei jää rikkoontuneen kaluston kanssa yksin. Päivystyksemme Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa ja Jyväskylässä palvelee aukioloaikojen ulkopuolella.

Ota yhteys, kerron kuinka voimme palvella

Marko Äikäs
myyntipäällikkö
puh. 050 3137 447
marko.aikas@tavo.fi