Tavaraliikenne

Suomen tavaraliikenne perustuu keskeisesti tiekuljetuksiin. Raskas kuorma, pitkät etäisyydet ja pohjolan ankarat sääolosuhteet asettavat haasteita kaluston kestävyydelle ja kunnossapidolle.

Turvallisuus, toimitusten täsmällisyys ja kuljetusvarmuus erottavat kuljetusalan jyvät akanoista. Sama pätee myös varaosatoimituksissa. TAVO auttaa pitämään kalustosi ajokunnossa niin akuuteissa kuin ennakoivissa huolloissa ja korjauksissa.

Valikoimassamme on yli 24 000 varastotuotetta

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kattavasti kuorma- ja yhdistelmäajoneuvojen varaosia, lisävarusteita ja tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat myös suomalaiset laadukkaat TAV-vetokytkimet.

Voit noutaa tuotteen suoraan Tampereen, Seinäjoen, Vaasan, Oulun ja Jyväskylän myymälöistämme tai jättää tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse. Varastotuotteet toimitamme jopa samana päivänä. Klo 17.00 mennessä tulevat tilaukset lähetämme asiakkaillemme seuraavaksi päiväksi.

Kun liityt sopimusasiakkaaksemme, huolehdimme kuluvien osien ja tarvikkeiden varastotäytöistä puolestasi.

Tiesitkö, että päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin?

Meillä asiakas ei jää rikkoontuneen kaluston kanssa yksin. Päivystyksemme Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa ja Jyväskylässä palvelee aukioloaikojen ulkopuolella.

Ota yhteys, kerron kuinka voimme palvella!

Marko Äikäs
myyntipäällikkö
puh. 050 3137 447
marko.aikas@tavo.fi