Korjaamot

Ruuhkilta ei aina voi välttyä liikenteen ulkopuolellakaan. Raskaan kaluston korjaamotoiminta on usein kiireistä ja kova kilpailu asiakkaista luo paineita yrittäjille. Vahinkojen ennakoimattomuus nakertaa paitsi hermoja myös korjausten kannattavuutta.

Toimintavalmius ja tehokkuus ovat kaiken korjaamoliiketoiminnan perusedellytyksiä. Siksi me TAVOlla huolehdimme, että saat laadukkaat varaosat kilpailukykyiseen hintaan ja ripeästi akuuttiinkin tarpeeseen.

Valikoimassamme on yli 24 000 varastotuotetta

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kattavasti raskaan kaluston varaosia ja tarvikkeita. Valikoimaamme kuuluvat myös Wabco-paineilmajarrukomponentit sekä Raufoss-paineilmaliittimet.

Voit noutaa tavaran suoraan Tampereen, Seinäjoen, Vaasan, Oulun ja Jyväskylän myymälöistämme tai jättää tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse. Varastotuotteet toimitamme jopa samana päivänä. Klo 17.00 mennessä tulevat tilaukset lähetämme asiakkaillemme seuraavaksi päiväksi.

Kun liityt sopimusasiakkaaksemme, huolehdimme kuluvien osien varastotäytöistä puolestasi.

Tiesitkö, että päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin?

Meillä asiakas ei jää rikkoontuneen kaluston kanssa yksin. Päivystyksemme Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa ja Jyväskylässä palvelee aukioloaikojen ulkopuolella.

Ota yhteys, kerron kuinka voimme palvella!

Marko Äikäs
myyntipäällikkö
puh. 050 3137 447
marko.aikas@tavo.fi