Henkilöliikenne

Niin kaupunkiajossa kuin pitkänmatkan linjoilla kalusto joutuu usein lujille. Pahimman sattuessa varikot ja ammattitaitoiset asentajat ovat usein kaukana, eikä vara-autoakaan aina ole saatavilla.

Pitävät aikataulut ja matkustusturvallisuus ovat vastuullisen liikennöitsijän tunnusmerkkejä. Siksi me TAVOssa satsaamme nopeaan ja joustavaan varaosapalveluun. Tehtävämme on varmistaa, että matkustajasi pääsevät ajoissa perille eikä kalustosi seiso turhaan.

Valikoimassamme on yli 24 000 varastotuotetta

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät kattavasti  eri linja-automerkkien varaosia alustasta kattoon ja ilmastoinnista suodattimiin. Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat Bosch-laturit ja -startit.

Voit noutaa tuotteen suoraan Tampereen, Seinäjoen, Vaasan, Oulun ja Jyväskylän myymälöistämme tai jättää tilauksen puhelimitse tai sähköpostitse. Varastotuotteet toimitamme jopa samana päivänä. Klo 17.00 mennessä tulevat tilaukset lähetämme asiakkaillemme seuraavaksi päiväksi.

Kun liityt sopimusasiakkaaksemme, huolehdimme kuluvien osien ja tarvikkeiden varastotäytöistä puolestasi.

Tiesitkö, että päivystämme myös iltaisin ja viikonloppuisin?

Meillä asiakas ei jää rikkoontuneen kaluston kanssa yksin. Päivystyksemme Tampereella, Seinäjoella, Vaasassa, Oulussa ja Jyväskylässä palvelee aukioloaikojen ulkopuolella.

Ota yhteys, kerron kuinka voimme palvella!

Marko Äikäs
myyntipäällikkö
puh. 050 3137 447
marko.aikas@tavo.fi