Företaget

TAVO är en snabb och betjänande import-, parti- och detaljhandelsföretag av reservdelar och tilläggsutrustning till tunga fordon. Med ett brett urval samt kvalitativ och kunnig betjäning hjälper vi våra kunder att hålla hjulen rullande.

I vårt utbud hittar du ett brett urval av reservdelar, tilläggsutrustning och material för olika bilmärken. Vi känner till den tunga utrustningens professionella vardag, de nordiska extrema förhållandena och bilmärkenas speciella funktioner. Genom oss får du både ursprungliga samt kvalitet som motsvarar nya produkter bl.a. till följande ledande bilmärken: Volvo, Scania, Sisu, Mercedes, MAN, Renault, Iveco, DAF, BPW, SAF, ROR och Gigant.

Över 24 000 lagerprodukter

Som ett inhemskt familjeföretag vet vi vad bra service betyder. Omfattande produkturval, snabba leveranstider, konkurrenskraftiga priser samt kunnig personal är faktorer med vilka vi har fått våra kunders förtroende från år 1976.

Kom till affären eller beställ en snabb leverans

Vi betjänar våra kunder i butikerna i Tammerfors, Seinäjoki, Vasa, Uleåborg och Jyväskylä, där du kan hämta dina saker direkt. Om du vill kan du också beställa per telefon eller på nätet. Vi levererar de reservdelar du behöver till den adress du angett t.o.m samma dag.