Verkstäder

Man kan inte alltid undvika trafikstockningar utanför trafiken heller. Reparationsverksamhet av tunga fordon är oftast hektiskt och hård tävling om kunderna sätter press på företagarna. Olyckornas oförutsägbarhet retar inte bara nerverna utan också lönsamheten att reparera.

Beredskap och effektivitet är grundförutsättningar för all verkstadsföretagsamhet Därför ser vi på TAVO till, att du får kvalitativa reservdelar till ett konkurrenskraftigt pris och snabbt även till ett akut behov.

I vårt sortiment finns över 20 000 lagerprodukter

I vårt utbud hittar du ett brett urval av reservdelar, tilläggsutrustning och material för olika bilmärken. Till vårt urval hör även Wabco tryckluftskomponenter samt Raufoss-tryckluftskontakter.

Du kan hämta din produkt från butik i Tammerfors, Seinäjoki, Vasa, Uleåborg och Jyväskylä eller lämna en beställning per telefon eller på nätet. Produkter som finns på lager levererar vi samma dag. Beställningar innan kl. 17.00 levererar vi till följande dag.

När du blir avtalskund hos oss tar vi hand om din lagerpåfyllning av slitagedelar.

Visste du att vi har telefondejouren öppen både på kvällar och helger?

TAVO lämnar inte sina kunder ensam med trasiga fordon. Telefondejouren i Tammerfors, Seinäjoki, Vasa, Uleåborg och Jyväskylä betjänar också utanför öppethållnigstiderna.

Kontakta mig så berättar jag gärna mer om våra tjänster.

contact Tero Granskog
försäljning
tel. +358 44 239 2080
tero.granskog@tavo.fi