Persontrafik

Både stadskörning och långsdistanskörning påfrestar fordonen. När det värsta händer finns det oftast inte depåer eller professionella montörer i närheten, och man har inte heller tillgång till en reservbil.

Pålitliga tidtabeller och resesäkerhet är kännetecken på en ansvarsfull transportföretagare. Därför satsar vi på snabb och smidig reservdelsservice. Det är vår uppgift att försäkra att dina resenärer kommer fram i tid och att dina fordon inte står still onödigt länge.

I vårt sortiment finns över 20 000 lagerprodukter

I vårt omfattande sortiment hittar du reservdelar till olika bussmärken från chassi till tak och från luftkonditionering till filter. Till sortimentet hör också högkvalitativa generatorer och startmotoren från Bosch.

Du kan hämta produkterna direkt i våra butiker i Tammerfors, Seinäjoki, Vasa, Uleåborg och Jyväskylä  eller göra en beställning via telefon eller e-post. Produkter som finns på lager levererar vi ut samma dag. Beställningar innan kl. 17.00 levererar vi till följande dag.

När du blir avtalskund hos oss tar vi hand om din lagerpåfyllning av slitagedelar.

Visste du att vi har telefondejouren öppen både på kvällar och helger?

TAVO lämnar inte sina kunder ensam med trasiga fordon. Telefondejouren i Tammerfors, Seinäjoki, Vasa, Uleåborg och Jyväskylä betjänar också utanför öppethållnigstiderna.

Kontakta mig så berättar jag gärna mer om våra tjänster.

contact Tero Granskog
försäljning
tel. +358 44 239 2080
tero.granskog@tavo.fi