Myllys Yhtiöt Oy mukaan ProTruck-jälleenmyyjäverkostoon

Imatralla toimiva Myllys Yhtiöt Oy on tehnyt 17.1.2020 sopimuksen liittymisestä ProTruck-jälleenmyyjäksi. Myllys Yhtiöillä on Imatralla kaksi toimipistettä. Vuoksenniskan toimipisteellä on parhaillaan menossa laajennus, jossa rakennetaan lisää korjaamotilaa, varaosavarasto sekä uusi varaosamyymälä.

Myllys Yhtiöt on perustettu vuonna 1982 ja se toimi kuljetusyrityksenä aina vuoteen 2014 asti, jolloin nykyisten omistajien, Arja ja Janne Tiilikaisen toimesta yritys otti uuden suunnan ja alkoi keskittyä raskaan kaluston korjaamotoimintaan.  Tänä päivänä tarjolla on monipuoliset raskaan kaluston korjaamo- ja varaosapalvelut, edustuksina Kesla, Fassi, Ebersbächer, Webasto ja uutena Valtra.

* * *
ProTruck on raskaan kaluston varaosa- ja tarvikekauppaa tekeville yrityksille suunnattu myynnin ja markkinoinnin yhteistyökonsepti.  Yksi yhteistyön muodoista on protruck.fi-nimellä toimiva raskaan liikenteen ammattilaisille suunnattu verkkokauppa, jossa on tarjolla ison ProTruck-tuotevalikoiman lisäksi monia muita tuotemerkkejä.

Lisätiedot
Marko Äikäs, p. 050 313 7447, marko.aikas@tavo.fi
Arja Tiilikainen, p. 044 206 0398, arja.tiilikainen@myllysyhtiot.fi