Meille töihin!

TAVO Oy toimittaa raskaan kaluston varaosia, tarvikkeita ja varusteita kaikkialle Suomessa. Myymälämme sijaitsevat Tampereella, Seinäjoella, Oulussa, Vaasassa ja Jyväskylässä. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme asiakkaidemme parhaaksi. Työtehtäviä meiltä löytyy myynnin, logistiikan ja taloushallinnon lisäksi tukitehtävistä. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja, vahvaa osaamista ja kykyä yhteistyöhön.

Jos kiinnostuit mahdollisuudesta liittyä tiimiimme, lähetä hakemuksesi avoimen haun tai kohdennetun työpaikkailmoituksen kautta.
– – – –

VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ TAMPEREELLE

Etsimme varastotyöntekijöitä vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen tiimiimme Tampereelle.

Työvuorot sijoittuvat maanantaista perjantaihin välille 6-21 ja lauantaisin 9-14. Työnkuvaan kuuluu tavaran vastaanottaminen, käsittely sekä lähettäminen ja se sisältää trukkityöskentelyä. Käytämme varastonhallinnassa AutoFutur-sovellusta.

Tartu tilaisuuteen, vaikka sinulla ei olisikaan alan kokemusta. Voit olla etsimämme henkilö, jos olet kiinnostunut työskentelemään varastolla ja olet valmis oppimaan uutta.

Hae tehtävää alla olevalla Avoin hakemus -lomakkeella. Liitä mukaan CV tai kerro muutoin työkokemuksestasi ja koulutuksestasi. Huom! emme ota vastaan pakattuja liitetiedostoja.

Lisätietoja saat pirauttamalla HR-osastolle p. 03 3140 3154 arkisin klo 7.45 – 15.45.

Avoin hakemus (avaa tästä)

Jos työtehtäviä ei ole nyt haettavissa tai et löytänyt sinulle sopivaa, voit jättää avoimen hakemuksen.