Lauri toivottaa tervetulleeksi Komiaan Pesuun


Syksyn sateiset ja kuraiset kelit ovat jälleen arkipäivää ja ajoneuvot likaantuvat nopeasti. TAVO Seinäjon yhteydessä toimivassa KOMIA PESU raskaankaluston pesulassa niiden pesut hoituvat kätevästi ja nopeasti. Linja soveltuu yhdistelmäajoneuvojen, kuorma-autojen, linja-autojen ja pakettiautojen pesuun.

”Pesuhallilla on mittaa 44 metriä ja pesulinja on 40 metriä pitkä. Laitteiston asennus mahdollistaa 4,6 metrin alituskorkeuden. Alustan pesua varten linjan alussa on lattiassa noin kolmen metrin mittainen korkeapainesuuttimien patteristo”, kertoo pesulinjaston hoitaja Lauri Ahoketo.

Sopimusasiakkaille pesulinja on käytettävissä ympäri vuorokauden. ”Kunkin ajoneuvon ensimmäinen pesu pitää kuitenkin tehdä niin, että olen paikalla. Silloin järjestelmään luodaan sovittava, ajoneuvokohtainen pesuohjelma ”, selvittää Lauri. Samalla kuljettaja saa opastuksen siihen, miten pesulassa toimitaan. Tämän jälkeen ajoneuvokohtaisella tunnisteella pesulan ovet avautuvat ja pesu hoituu automaattisesti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Tutustu myös:  ProWash/asiakastarina         Konepörssi/uutiset