Iisalmen Rekkapiste Oy ja Raskasvaraosa Oy mukaan ProTruck-jälleenmyyjäverkostoon

ProTruck-jälleenmyyjien verkosto on kasvanut kahdella uudella toimijalla, kun mukaan ovat liittyneet Iisalmessa toimiva Iisalmen Rekkapiste Oy ja Raskasvaraosa Oy Vantaalta. Reilun kaksivuotisen toiminnan aikana jälleenmyyjäverkosto on laajentunut 14 paikkakunnalle.

Iisalmen Rekkapiste Oy on raskaan kaluston huoltokorjaamo ja varaosaliike. Täyden palvelun korjaamo huoltaa kuorma-autot, perävaunut, työkoneet sekä nosturit. Varastosta löytyy monipuolinen ja kattava valikoima raskaan kaluston varaosia.
– Toivomme ProTruck-yhteistyön olevan hyödyllinen asiakkaillemme ja tarjoavan heille paremman saatavuuden ja valikoiman. Toivotamme ProTruck-tuoteperheen tervetulleeksi valikoimaamme”, sanoo Juho Kettu Iisalmen Rekkapiste Oy:stä.

Vantaan Tuupakassa sijaitseva Raskasvaraosa Oy aloitti toimintansa vuonna 2010. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat raskaan kaluston varaosat kuorma-autoihin, perävaunuihin ja linja-autoihin sekä alkuperäisosina että ensiasennuslaatua vastaavina varaosina.
– ProTruck on saanut jo mukavasti näkyvyyttä raskaan liikenteen alalla ja liitymme mielellämme jälleenmyyjäverkostoon kasvattamaan tunnettuutta”, sanoo Miikka Mäkelä Raskasvaraosa Oy:stä.

Iisalmen Rekkapiste Oy
Raskasvaraosa Oy
protruck.fi
ProTruck Facebook
ProTruck Instagram